کارگاه های موفقیت تحصیلی,جزوات کنکوری و نکات تستی ادبیات,مشاوره های کنکوری,چگونه برای کنکور درس بخوانیم,مقاله های انگیزشی کنکوری,مقاله مشاوره ای ، زبان فارسی کنکور
مقاله مشاوره ای ، زبان فارسی کنکور مشاوره های کنکوری
۲-قسمت های مهم زبان فارسی:کلا تو زبان فارسی مباحث رو به دو قسمت تقسیم می کنیم:مباحث مهارتی پرسوال(مثل تکواژ و جمله و…) و مباحث غیر مهارتی کم سوال(مثل نگارش و بیاموزیم ها و…)البته کم سوال بودن مطالب غیر مهارتی دلیل نمیشه که ما اونا رو خوب نخونیم. مثلا سال ۹۰ برای اولین بار از “شیوه بلاغی” سوال اومد که اگه کسی می خوند حتما می زد و اگه نمی خوند نمی تونست جواب بده.پس اگه می خواهید ادبیات رو بترکونید و یه درصد عالی کسب کنید به مباحث غیر مهارتی هم توجه کنید و به طور کلی چه بخواهید ادبیات رو بترکونید چه نخواهید!!! مباحث مهارتی رو حتما ختما خوب بخونید و اصلا یه حساب جداگانه روشون باز کنید.۳-کدوم منابعهمون طور که تو بخش معرفی منابع هم گفتیم برای زبان فارسی لازم نیست زیاد دنبال منابع آنچنانی باشید ولی به هر حال من اینجا چند تا منبع می گم و میگم که کدوم رو واسه چی بخونید و……الف)کتاب درسی:خیلی خیلی مهمه. هم تو مباحث مهارتی و هم تو مباحث حفظی.کلا کتاب رو خوب بخونید مخصوصا مثال های کتاب درسی رو تو مباحث ویرایش و ساختمان واژه از دست ندید.به خود آزمایی ها هم اهمیت زیادی بدید خیلی از سوالات زبان فارسی کنکور دقیقا براساس مطالب کتاب درسی هستن و اگه کتاب درسی رو خوب نخونید تو خیلی از سوالا می لنگید.ب)پنج مبحث انرژی اتمی:خودم نتونستم این کتاب رو بخونم ولی کتاب خوبیه از دستش ندید برای مباحث مهارتی می تونه خیلی به درد بخوره هر چند تو مباحث غیر مهارتی هم شنیدم که یه چیزایی نوشته آخر کتاب(چیزی تو مایه های خلاصه و … که اگه نوشته باشه خیلی خوب میشه)پس پنج مبحث میشه یکی از منابع ضروری.ج)کتاب محوری گاج(=سبزگاج):اینم برای زبان فارسی کتاب خوبیه یه خوبیش اینه که از سطح کتاب درسی فراتر نرفته و همون اطلاعات کتاب درسی رو مرتب کرده تا بهتر یاد بگیرید یه خوبی دیگه ش هم اینه که بیشتر،سوالای کنکور و سنجش رو آورده تا سوالای تالیفی.خوبی آخرش هم اینه که جواب خودآزمایی ها و …. رو نوشته و می تونید به عنوان یه راهنما برای کتاب درسی هم ازش استفاده کنید.در کل کتاب خوبیه و می تونید در کنار پنج مبحث ازش استفاده کنید.د)خیلی سبز: به نظر من و تقریبا همه کنکوری ها خیلی خیلی از سطح کتاب فراتر رفته درسنامه هاش رو که اصلا توصیه نمی کنم بخونید چون زبان فارسی واقعی رو توضیحح داده نه زبان فارسی کنکور رو!!! و با خونید اون قشنگ قاطی می کنید!!(بعضی جاها با کنکور تناقض فاحشی داره)به طور کلی اگه وقت کردید یه سر به سوالاش بزنید(زیاد گیر ندید به سوالای خیلی سختش) ولی درسنامه هاش رو توصیه نمی کنم.
مقاله مشاوره ای ، زبان فارسی کنکور
کاری از جناب علی کاویانی
تو این پست می خواهیم زبان فارسی کنکور رو بررسی کنیم. در این پست جواب این سوال ها رو بدست میاریم.
۱-اهمیت زبان فارسی تو کنکور چقدره؟؟
۲-قسمت های مهم و غیر مهم خود زبان فارسی کدومان؟؟
۳-زبان فارسی رو از چه منابعی بخونیم؟؟
۴-با تکواژ و واژه و…. و سایر مباحث مهارتی چه طوری کنار بیاییم؟؟
۵-املا و بیاموزیم های زبان فارسی چقدر اهمیت داره؟؟؟
۱-اهمیت زبان فارسی تو کنکور:
زبان فارسی تو کنکور معمولا ۵-۶ تا سوال داره که بیشترشون مربوط به مباحث مهارتی(مثل و تکواژ و جمله و ….) هست ولی گاها یکی دو سوال از مباحث غیر مهارتی مثل بیاموزیم ها و تاریخ ادبیات های زبان فارسی و… هم میاد.به طور کلی اگه کسی بخواد ادبیات رو تو کنکور بترکونه به زبان فارسی باید خیلی اهمیت بده هم به مباحث مهارتیش و هم به مباحث حفظی و غیر مهارتیش.
۲-قسمت های مهم زبان فارسی:
کلا تو زبان فارسی مباحث رو به دو قسمت تقسیم می کنیم:مباحث مهارتی پرسوال(مثل تکواژ و جمله و…) و مباحث غیر مهارتی کم سوال(مثل نگارش و بیاموزیم ها و…)البته کم سوال بودن مطالب غیر مهارتی دلیل نمیشه که ما اونا رو خوب نخونیم. مثلا سال ۹۰ برای اولین بار از “شیوه بلاغی” سوال اومد که اگه کسی می خوند حتما می زد و اگه نمی خوند نمی تونست جواب بده.پس اگه می خواهید ادبیات رو بترکونید و یه درصد عالی کسب کنید به مباحث غیر مهارتی هم توجه کنید و به طور کلی چه بخواهید ادبیات رو بترکونید چه نخواهید!!! مباحث مهارتی رو حتما ختما خوب بخونید و اصلا یه حساب جداگانه روشون باز کنید.
۳-کدوم منابع
همون طور که تو بخش معرفی منابع هم گفتیم برای زبان فارسی لازم نیست زیاد دنبال منابع آنچنانی باشید ولی به هر حال من اینجا چند تا منبع می گم و میگم که کدوم رو واسه چی بخونید و……
الف)کتاب درسی:خیلی خیلی مهمه. هم تو مباحث مهارتی و هم تو مباحث حفظی.کلا کتاب رو خوب بخونید مخصوصا مثال های کتاب درسی رو تو مباحث ویرایش و ساختمان واژه از دست ندید.به خود آزمایی ها هم اهمیت زیادی بدید خیلی از سوالات زبان فارسی کنکور دقیقا براساس مطالب کتاب درسی هستن و اگه کتاب درسی رو خوب نخونید تو خیلی از سوالا می لنگید.
ب)پنج مبحث انرژی اتمی:خودم نتونستم این کتاب رو بخونم ولی کتاب خوبیه از دستش ندید برای مباحث مهارتی می تونه خیلی به درد بخوره هر چند تو مباحث غیر مهارتی هم شنیدم که یه چیزایی نوشته آخر کتاب(چیزی تو مایه های خلاصه و … که اگه نوشته باشه خیلی خوب میشه)پس پنج مبحث میشه یکی از منابع ضروری.
ج)کتاب محوری گاج(=سبزگاج):اینم برای زبان فارسی کتاب خوبیه یه خوبیش اینه که از سطح کتاب درسی فراتر نرفته و همون اطلاعات کتاب درسی رو مرتب کرده تا بهتر یاد بگیرید یه خوبی دیگه ش هم اینه که بیشتر،سوالای کنکور و سنجش رو آورده تا سوالای تالیفی.خوبی آخرش هم اینه که جواب خودآزمایی ها و …. رو نوشته و می تونید به عنوان یه راهنما برای کتاب درسی هم ازش استفاده کنید.در کل کتاب خوبیه و می تونید در کنار پنج مبحث ازش استفاده کنید.
د)خیلی سبز: به نظر من و تقریبا همه کنکوری ها خیلی خیلی از سطح کتاب فراتر رفته درسنامه هاش رو که اصلا توصیه نمی کنم بخونید چون زبان فارسی واقعی رو توضیحح داده نه زبان فارسی کنکور رو!!! و با خونید اون قشنگ قاطی می کنید!!(بعضی جاها با کنکور تناقض فاحشی داره)به طور کلی اگه وقت کردید یه سر به سوالاش بزنید(زیاد گیر ندید به سوالای خیلی سختش) ولی درسنامه هاش رو توصیه نمی کنم.
4-تکواژ، جمله،واژه و…..
تو این مباحث مهارتی که یه جورایی حرف اول رو تو زبان فارسی کنکور می زنن فقط یه راه حل به ذهنم میرسه (که به خودم خیلی کمک کرد): تمرین،تمرین،تمرین.
سوالای سال های قبل رو تو این مباحث خوب خوب بررسی کنید و با حوصله تمام حلشون کنید.این جوری تو هر سوالی که حل می کنید و با حوصله بررسیش می کنید از طرفی یه سری نکات کاربردی یاد میگیرید و از طرف دیگه هم سرعتتون تو شمارش بالا میره.خیلی از نکاتی که تو این راه یاد میگیرید تو کنکور تکرار میشه و دیگه گول نمی خورید از طراح ها!!!
سر جلسه آزمون هم رو حلشون عجله نکنید و به نظر من تو نگاه اول از روشون رد بشید و آخر آزمون اگه وقت آوردید حلشون کنید چون اول آزمون عجله دارید و میزنید همه چی رو خراب می کنید ولی آخر آزمون خیالتون راحته و با آسودگی می تونید سوالا رو حل کنید.
۵-املا و بیاموزیم زبان فارسی:
املاهای زبان فارسی خیلی مهم هستن یه جورایی تمام املاهای کنکور به زبان فارسی ربط داره. پس املاهای اون ۴درس زبان فارسی رو خوب بخونید و همچنین اون بیاموزیم هایی که مربوط به املا هست رو هم خوب بخونید(منظورم بیاموزیم های کلمات هم آوا … هست)
برای املا یه روش که خودم استفاده کردم این بود که خودمون به خودمون املا بگیم.!!! یعنی اول کلمات اون ۴ درس رو به صورت درس به درس بخونید و ضبط کنید(من با گوشیم این کار رو می گردم) و بعد سر فرصت گوش کنید و کلمات رو برا خودتون بنویسید و هرجا که مشکل داشتید به کتاب مراجعه کنید.دقت کنید که با مشق نوشتن از روی کلمه ها املا تون قوی نمیشه.ضبط کردن کلمات یه مزیت خیلی بزرگ دیگه هم داره که تو آزمون های مروری خیلی خیلی سریع می تونید همه املاهای زبان فارسی رو مرور کنید.
بیاموزیم های غیر املایی رو هم خوب بخونید چون ممکنه امسال ازشون سوال بیاد.
با تشکر از جناب علی کاویانی
شماره تماس : 09355885300
پیام: تیم مشاوره کنکور مکتبستان
متشکل از دانشجویان پزشکی و دندون
www.maktabestan.ir
مطالب بیشتر از سایت ما
نکات تستی برتر مبحث مغناطیس نکات تستی برتر مبحث مغناطیس
کامل ترین نمونه سوالات نهایی شیمی سال سوم به همراه پاسخ تشریحی جزوات کنکوری و نکات تستی شیمی
تست با حل برای مبحث حرکت شناسی جزوات کنکوری و نکات تستی فیزیک
کارگاه 29 شهریور (شروعی دوباره) مقاله های انگیزشی کنکوری
مقاله مشاوره ای ، فیزیک کنکور – قسمت دوم جزوات کنکوری و نکات تستی فیزیک
آزمون بردار شامل تست و پاسخ تشریحی جزوات کنکوری و نکات تستی فیزیک
نکات فشرده برای حرکت پرتابه ای جزوات کنکوری و نکات تستی فیزیک
همایش احساس مثبت ، باروت از تو جرقه از من مقاله های انگیزشی کنکوری
آزمون نور شامل تست و پاسخ تشریحی جزوات کنکوری و نکات تستی فیزیک